Сир " класичний" ТМ Красноградський
Напівтвердий сичужний сир, що виробляється з коров'ячого молока.
Вихідною сировиною при його приготуванні є пастеризоване молоко. Саме до молока коров'ячому в процесі виготовлення додається згортаючий сичужний фермент і закваска молочнокислих бактерій. В результаті готовий російський сир відрізняється жовтим кольором, має виражений сирний смак, традиційний, трохи кислуватий, а на зрізі можна побачити мереживо з дрібних очей неправильної, незграбної і щілинної форми, рівномірно розташованих по всій масі.
Терміни зберігання: 3 місяці (t° - 4 ˚С до 0 ˚С) та вологості 80-90%, або (t° 0 ˚С до 6 ˚С)
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 261 ₴